top of page

A Präs sztori


Apa és fia értékteremtésének közös gyümölcse. A präs lelkes szívvel és ambiciózus indítékkal alakult – hogy tiszta, frissen préselt gyümölcsleveket kínáljon, kizárólag magyar alapanyagokból, amelyek boldogabb elmét, testet és lelket szolgálnak, miközben utat mutatnak a társadalomtudatosság felé. Ismerjétek meg a mi történetünket!Egy közös kávézás keretei között fogant meg az alapgondolat: egy tápanyagban gazdag, hidegen préselt lé gyártása, csomagolás mentesen. Közös meghatározott célunk, hogy környezetbarát módon mutassuk meg a gyümölcsökben és zöldségekben rejlő csodálatos erőt, élénkítő hatást, amelyek boldogabb elmét, testet és lelket szolgálnak, miközben utat mutatnak a társadalomtudatosság felé.


"Mindkettőnk életét meghatározza az egészséges életmódra való törekvés. Az elmúlt években sokat dolgoztunk azon, hogy közösen létrehozzunk valamit, amely egészséges, értéket teremt és fenntartható. 20-30 évvel ezelőtt a zöldségek és a gyümölcsök jelentősen több tápanyagot és vitamint tartalmaztak, ezt ma már az eredeti formájukban fogyasztva szinte lehetetlen lenne biztosítani, ebben segíthetnek nyers leveink."

Ehhez a legjobb eljárás, hogy a gyümölcsöket és zöldségeket hidegen préseljük, aminél nincs is jobb módszer a teljes vitamintartalom megtartására. Ehhez kerestük a számunkra legmegfelelőbb eszközt; így találtunk rá a külföldön már méltán híres megoldásra: egy speciálisan átalakított szőlőprés, ami Magyarországon jelenleg egy egyedülálló konstrukciónak számít. A kisebb zöldség- és gyümölcsfeldolgozásában két kisebb csigás présgép segít. Az így előállított präs ital 100 % zöldség- és gyümölcstartalmú, hozzáadott cukor, tartósítószer és hőkezelés nélkül! Fontos volt számunkra, hogy ne terheljük a környezetünket, ezért leveinket csomagolás mentesen, újrahasznosított üvegballonokba töltjük, amiből az így kapott lé minden esetben frissen jut a fogyasztó poharába.Receptúránk egyszerű: ballonjainkba csak zöldség és gyümölcs kerül. A fogyasztók felé úgy tudunk eljutni, hogy akár a saját üvegeiket tölthetik újra. Gondosan ellenőrzött beszállítókkal dolgozunk együtt, akiktől garantált a tápanyagokban gazdag gyümölcs- és zöldségállomány. Leveink 4 napig őrzik meg a minőségüket, a tiszta zöldséglevek 2 napig. Tehát két naponta frissítjük termékeinket viszonteladóinknál. A ballonos termékeink mellet tiszta shot-okkal is készülünk a vitaminbomba szerelmeseinek.Ízeink

  • Almalé, három féle almából préselve

  • Alma gyömbérrel keverve

  • Alma és bio homoktövis

  • Bio tönkölybúzafűlé almalével felhúzva

  • Zöldalma kivi

  • Répalé

  • Céklalé

  • Must

  • Gyömbér shot

  • Bio tönkölybúzafűlé shot


 

Fedezd fel Te is a präs termékeit:

a LÉ, ami ÉL!Comments


bottom of page