top of page
hidegen-preselt-zoldsegle-es-gyumolcsle-iroda-rendezvenyszervezo-hero-3.webp

100% Friss és Természetes feltöltődés
munkahelyen, rendezvényen

Egészség és környezettudatosság egyetlen üvegben hidegen préselt zöldség és gyümölcslevekkel

feldolgozás mentes

100% frissesség

zero waste

Egészség- és
környezettudatos cégeknek

Az egészséges munkatársak produktívabb munkaerőt jelentenek, ami pozitív hatással van a cég termelékenységére. Leveinkkel nem csak a munkatársak jóllétét és egészségét támogathatjátok, hanem egy lépéssel közelebb kerülhettek egy fenntarthatóbb vállalati környezethez.

Rendezvényszervezőknek, cateringeseknek

 

Szükség van valami friss, innovatív ötletre, ami garantáltan felkelti a résztvevők érdeklődését? A Präs levek ízletes és egészséges alternatívát kínálnak a szokásos rendezvényitalokhoz képest.

egeszegtudatos-es-kornyezettudatos-ceg-munkahely-2.webp

Lendület és vitalitás az irodában és eseményeken

A tápanyagdús, hidegen préselt irodai gyümölcslét és zöldséglét kifejezetten a következő szervezeteknek ajánljuk:

egeszsegtudatos-es-kornyezettudatos-rendezvenyszervezo-cegek-catering-szolgaltatok-ceges-c

Csapatépítő programok szervezőinek

 

Ha a szokásostól eltérő ajánlattal szeretnétek előrukkolni ügyfeleiteknek, és érték számotokra az egészség és környezettudatosság, akkor a hidegen préselt zöldség- és gyümölcsleveink pont nektek szólnak.

Azoknak, akik a konkurensek elé kerülnének

 

Bizonyítsd különlegességedet azzal, hogy egyszerre gondoskodsz és felelősséget vállalsz. A tét Földünk jövője mellett munkatársaid egészsége és produktivitása. Légy te az, aki valami igazán különlegessel rukkol elő!

Magadra ismertél? Kérd ingyenes kóstoltatónkat!

Kompromisszumok nélkül élvezheted a legmagasabb minőséget

100% természetesség

Hidegen préselt, nyers leveink tartósítószer mentesek és adalékmentesek. A készítésnél nem használunk semmilyen feldolgozási módszert. Abban a formában tálaljuk, ahogy a természet megalkotta, csak más halmazállapotban :)

100% egészség

A különféle feldolgozási, tartósítási eljárások során sérülnek a rostok, enzimeket veszítenek a gyümölcsök és zöldségek. Mi nem rondítunk bele semmilyen mesterséges anyaggal vagy kezeléssel, emellett pedig…

Mindig friss

De tényleg mindig! :) A gyümölcs- és zöldséglevek természetükből adódóan tartósítószer nélkül néhány nap után veszítenének frissességükből. Mi ezt úgy hidaltuk át, hogy a szállítás napjának hajnalán készítjük leveinket számodra.

Zero waste

Avagy a szemét nélküli élet víziója. Minden anyag, amit használunk újrahasznosított és/vagy újra felhasználható. Veletek együtt még többet tudunk tenni egy élhetőbb bolygó megteremtéséért.

erosebb-immunrendszer-tobb-tapanyag-elenkebb-szin-gazdagabb-izvilag-hidegen-nyersen-presel

ERŐSEBB IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁS

MAXIMÁLIS
TÁPANYAG-
TARTALOM

ÉLÉNKEBB
SZÍNEK

GAZDAGABB,
MÉLYEBB
ÍZVILÁG

A Präs levekkel csak nyerhetsz!

Cégként

 

Kutatások igazolják, hogy a munkavállalók jólléte közvetve és közvetetten egyaránt pozitív hatással van a vállalat termelékenységére az alábbi módokon:

 • kevesebb stressz

 • növekvő produktivitás

 • hatékonyabb teljesítmény

 • csökkenő betegszabadság

 • erősebb elköteleződés

 • kevesebb felmondás

Mindez nálatok is valóság lehet a Präs office juice fogyasztásával.

cegek-munkavallalok-vallalatok-elonye-a-hidegen-nyersen-preselt-zoldseg-es-gyumolcslevel.w
rendezvenyszervezok-es-catering-szolgaltato-cegek-elonyei-a-hidegen-nyersen-preselt-gyumol

Rendezvényszervezőként

A Präs kínálatával megrendezett események az alábbi előnyöket, különlegességeket nyújtják, melyeket a közvetlen résztvevőknek és a házigazdáknak is kommunikálhatsz:
 

 • A 100%-ig friss és természetes zöldség- és gyümölcslevekben található vitaminok és tápanyagok jobb hangulatot teremtenek az emberekben, akik ráadásul koncentráltabban tudnak jelen lenni az eseményen. Erre csak a Präs levei képesek.

 • Közösség kovácsolódhat a természetes és egészséges levek köré.

 • A rendezvények általában rengeteg szemetet termelnek. A Prässel hatalmas pontot szerezhetsz a környezettudatos résztvevőknél, megrendelőknél.

Melletted pedig még a munkavállalók/résztvevők és a természet is nyer! Óriási, nem?

Tartozz te is a nyertesek közé!

Segíts munkatársaidnak elérni a napi vitaminbevitelt. Ezzel együtt a céged is nyer.

100% Környezetvédelem. Mindent újrahasznosítunk vagy újra felhasználunk.

A munkatársak ízlésére szabott válogatással nem igazán lesz maradék. Környezet- és pénztárcabarát.

Maximális testi és szellemi energia a nap minden órájában. Ami a vállalat hatékonyságát is segíti.

Az egészséges és boldog munkavállalókkal magas megmaradási arányra számíthatsz.

APA ÉS FIA ÉRTÉKTEREMTÉSÉNEK KÖZÖS GYÜMÖLCSE

Ismerd meg a Präs történetét és készítőit!

Üdvözlünk a Präs világában, ahol apa és fia összekötötte a szenvedélyét az egészséges táplálkozással és a fenntartható életmóddal, hogy megalkossa a tápanyagokban gazdag, frissen préselt zöldség- és gyümölcsleveket.

toth-tamas-a-praes-hidegen-nyersen-preselt-zoldseg-es-gyumolcslevek-tulajdonosa.webp

Tóth Tamás

Az élsport az életem, ami megköveteli a tudatos és egészséges táplálkozást. Minden nap egy kihívás volt, hogy biztosítsam a szükséges tápanyag bevitelt. Hosszas tesztelések után a nyers, hidegen préselt zöldség- és gyümölcslevekben találtam meg a megoldást. Jó érzéssel tölt el, hogy megmutathatom az embereknek, hogy milyen egy  igazi gyümölcslé íze.

toth-jozsef-a-praes-hidegen-nyersen-preselt-zoldseg-es-gyumolcslevek-tulajdonosa.webp

Tóth József

Több, mint 30 éve a vendéglátásban dolgozom. Ez idő alatt  nagyon megszerettem ezt a közeget, az emberekkel való törődést. Az egészséges és reform táplálkozás felé való nyitottságom segített abban, hogy gondos tervezés és rengeteg munka után fiammal közösen létrehozzuk és családi vállalkozásunkkal minél többekhez eljuttassuk a frissen Präselt levek jótékony hatását.

A Präs lelkes szívvel és ambiciózus indítékkal alakult, hogy tiszta, kizárólag magyar alapanyagokból, frissen préselt gyümölcsleveket kínáljon, amelyek boldogabb elmét, testet és lelket szolgálnak, miközben utat mutatnak a társadalmi tudatosság felé egy zöldebb, fenntartható, élhetőbb bolygóhoz.

Eddig

30.000 üveggel több

 

egészséges ember, kevesebb szemét, boldogabb bolygó

 

PRÄS TUDAT

A szemét nélküli élet víziója

Mit is jelent pontosan nálunk a zero waste?

 

Minden anyag, amit használunk újrahasznosított és/vagy újra felhasználható, melyeket gondosan szétválogatunk. 

Nincs csomagolásból eredő szemét. Nem használunk műanyag flakonokat, hanem kizárólag csak üveget, amelyet az elfogyasztás után elszállítunk megrendelőinktől, és egy alapos tisztítás és sterilizálás után újra töltjük a következő adag friss, egészséges, tápanyagdús lével.

Gyártási folyamataink során is kiemelt figyelmet fordítunk a környezettudatosságra. A termelésből származó többlet gyümölcs- és zöldség húsokat visszaszállítjuk a gazdaságokba, ahol a pépet többek között állati takarmányként és komposztként hasznosítják. A maradék termékek komposztként való felhasználásával az új növények profitálhatnak a megmaradt tápanyagokból.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a Präs teljes mértékben zero waste.

Légy Te is részese ennek a büszkeségnek, és segítsd az emberiséget egy élhetőbb bolygó felé!

zero-waste-szemet-nelkuli-elet-vizioja-a-praes-tudat.webp
pras-hidegen-preselt-zoldseg-es-gyumolcslevek-velemenyek.webp

Präs élmények, vélemények

 

A minden hétfőn irodánkba érkező frissen préselt levek már régóta nagy népszerűségnek örvendenek. A kollégák szívesen fogyasztják akár a reggelihez, a délelőtti meetingekhez és ebéd után egészséges nasiként is. Sokaknak vannak már személyes kedvenceik, de szezonális újdonságokat is kapunk meglepetésként a Präs-től.

Hello Parks

Kiemelten fontos számunkra a kollégáink jólléte, és a Präs levekkel ezt erősítjük. Amellett, hogy egészségesek, finomak is.
A sokféle ízkombinációnak köszönhetően minden kolléga talál olyat, amit örömmel fogyaszt, miközben kellemesen elbeszélget a konyhában a többiekkel.

Colonnade biztosító

Mindig friss, ízletes leveket kapunk a Präs csapattól. Imádják a vendégeink. Egy közös jó ügyért vagyunk: hogy egészséges hazai terméket tegyünk nap, mint nap a családok asztalára.

Babushka pékség

A ti cégetek is hasonló élményeket élhet át! Tedd meg az első lépést most és jelentkezz az INGYENES kóstolóra!

Fedezd fel
a Präs sokszínű ízvilágát!

 

Kóstolj bele díj- és kötelezettség mentesen a Präs érzésbe!

jelentkezes

Jelentkezz INGYENES kóstolónkra!

Egy közösen egyeztetett időpontban ellátogatunk a cégedhez, magunkkal viszünk a legnépszerűbb mixeinkből (vagy az általad preferált ízekből), és egy kellemes beszélgetés és kóstoltatás keretében bemutatjuk a teljes folyamatunkat és leegyeztetjük a részleteket.


A munkatársaknak is örömmel prezentáljuk, hogy mekkora értéket tudnak jelenteni az életükben a Präs levek adta előnyök.


Nagy örömmel mennénk el hozzátok, rengeteg finom zöldség- és gyümölcslével, hogy megízlelhessétek a természet eme csodáját.


Jelentkezz most az ingyenes kóstoltatásra, és Tamás maximum 2 munkanapon belül (legtöbb esetben még aznap) felveszi veled a kapcsolatot.

ingyenes-zoldsegle-gyumolcsle-kostolas-a-praessel-hazhoz-megyunk.webp

Jelentkezés

Ezeket kérdezik tőlünk a legtöbbször

 • Mit jelent pontosan az, hogy 100%-ig természetes?
  Minden nyers gyümölcs- és zöldséglevünket hidegen préseljük kis adagokban. Tartósítószermentes és adalékmentes. Nem használunk pasztőrözést és nem alkalmazunk nagynyomású feldolgozást (HPP) az eltarthatóság meghosszabbítására. A Präs lé szándékosan nyers. Nem feldolgozott, nem pasztörizált. Ennek köszönhető az, hogy a Präs levek erősebb immunrendszer támogatással, maximális tápanyagtartalommal, élénk színekkel és gazdagabb, mélyebb ízzel rendelkeznek.
 • Mennyi levet hoztok az ingyenes kóstolóra?
  A mennyiséget a cég méretéhez igazítjuk. Kisebb cég esetén 8-10 üveggel, nagyobb cég esetén 2-3 ballonnal szoktunk készülni.
 • Honnan szerzitek be a zöldségeket, gyümölcsöket?
  Lokalizált gyártási modellünk eltérő a megszokott iparági normáktól, amelynél a zöldség- és gyümölcsleveket a vevőtől távoli, gyakran tengerentúli üzemekben készítik, és ahol a levek hosszas napokon keresztül, hőkezelt vagy egyéb tartósítási eljárással átesett formában szállítódnak. A Präs nyers, hidegen préselt zöldség- és gyümölcslevei kizárólag magyar alapanyagokból készülnek, itthon palackozzuk kézzel, a szállítás hajnalán, ezáltal tökéletesen friss, maximálisan táplálékdús leveket kaptok tőlünk.
 • Meddig tarthatók el a levek?
  Mivel a Präs levek semmilyen tartósítási és hőkezelési eljáráson nem esnek át, ezért 4 napig fogyaszthatóak biztonságosan.
 • Milyen gyakran szállítotok?
  Ez egyéni megbeszélés kérdése, de jellemzően hetente kétszer-háromszor szoktunk egy vállalathoz szállítani. Korábbi tapasztalatokból jól be tudjuk lőni, hogy adott méretű cégnél körülbelül mennyi lé fogy, és ehhez mérten állítjuk be a szállítás gyakoriságát. Később, a tényleges fogyasztáshoz mérten tudjuk ezt igazítani. A nyersen préselt levek természetéből adódóan maximum 4 naponta ajánljuk a levek frissítését és újra szállítását.
 • Pontosan mikor érkeztek a szállítmánnyal?
  Előre egyeztetett időpontban, általában a reggeli-délelőtti órákban, hogy egész nap érezhessétek a levek frissítő, jótékony hatásait.
 • Mikor jöttök az üres üvegekért?
  Amikor újabb, friss szállítmánnyal érkezünk hozzátok, akkor egyúttal elvisszük az üres üvegeket is, így azok elszállításáért semmit nem kell fizessetek. Ezen kívül is van lehetőségetek külön elvitelt kérni rájuk, amelyet Budapest határain belül díjmentesen biztosítunk.
 • Mekkora egy üveg?
  Egy üveg Präs lé 2,5 dl.
 • Hűtőt tudtok biztosítani?
  Igen. A mennyiségnek megfelelően méretben és színben is van választék.
 • Mennyivel előbb kell megrendelni?
  Minimum 2 munkanappal a szállítás napjához képest.
 • Miben hozzátok-miben viszitek a leveket?
  Behűtve, hűtött-szigetelt thermo boxokban szállítunk, majd másnap az üres üvegekkel elszállítjuk.
 • Milyen konkrét egészségjavító hatása van ezeknek a leveknek?
  A rendszeres Präs fogyasztásával… Az emberek jobban alszanak, ezáltal kipihentebbek, így koncentráltabbak tudnak lenni a munkában, rendezvényen. Tisztább bőrt eredményez, és segíti a bőr általános egészségi állapotának javulását. Ami óhatatlanul is pozitívan hat a bőr “tulajdonosának” általános közérzetére és önbizalmára. Erősebb lesz az immundrendszer, kevesebb a betegség és hiányzás, visszamondás. Nő az fizikai és mentális energiaszint, ami nagyobb fokú produktivitáshoz vezet. Tisztább, világosabb gondolkodást eredményez, ami segíti a megfelelő döntések jobb, gyorsabb meghozatalát.

Maradt még kérdésed? Írj nekünk az info@praes.hu email címre, vagy jelentkezz az ingyenes kóstolóra, és garantáltan választ kapsz minden kérdésedre!

Éld át Te is a Präs életérzést!

 
bottom of page