top of page

IRODA-RENDEZVÉNY

Praes-6.jpg

Präs, természetes feltöltődés akár munka közben is!

Ha egy kis feltöltődést vinnél a hosszú meetingekbe, vagy fokoznád a kollegák figyelmét és hatékonyságát, válaszd a Präst!
A pezsgő ízekben és vitaminokban gazdag leveink remek kiegészítésként szolgálnak egy céges rendezvényre. 
Ajánljuk meetingekhez, workshopokhoz, rendezvényekhez. Vagy akár, ha csak egy kis színt szeretnél vinni a szürke, irodai hétköznapokba

Miért jó ötlet feldobni az irodai hangulatot Prässel?

A leveink az immunredszerre gyakorolt pozitív hatása bizonyított tény. A Prässel támogatod a munkatársak egészséges életmódját. Ép testben, ép lélek! Növeld a munkahelyi hatékonyságot azzal, hogy megadod a szervezetnek amire, szüksége van.

 

Olyan cégek számára ajánljuk, akik az irodai
környezetben is egészségtudatosságra szeretnének törekedni,emellett fontos számukra a munkavállalók egészséges életmódjának támogatása, a környezettudatosság és a fenntarthatóság is.

Praes_uveg_csoport-4.jpg
Praes-12_1.jpg

Zero waste

A Präs a zero-waste mellett tette le a voksát. A zero-waste a szemét nélküli élet víziója. Egy olyan élet, amelyben igyekszünk elkerülni a pazarlást - és gondoskodunk arról, hogy a nem elkerülhető hulladékot újrahasznosítás, vagy közvetlen újrafelhasználás céljából szétválogassuk.

Reméljük, Ti is így gondolkodtok!

Velünk tényleg csak a természet nyer!

Célunk, hogy az a gyümölcs vagy zöldséglé, amit üvegeinkből, ballonainkból fogyasztasz, ne csupán gyümölcsjellegű vagy hasonló ízű legyen, hanem magát a gyümölcsöt adhassuk át Nektek. A hidegen präselés az az eljárás, amivel ezt lehetővé tudtuk tenni számotokra.

 

Az eljárás során, a tisztított, gondosan kiválogatott nyersanyagot a lassú präselési technológiához igazítva, aprítjuk illetve daráljuk. A nagyobb mennyiségű levek kinyeréséhez különböző méretű hidropréseket, a kisebb mennyiségű nyersanyagok feldolgozására kíméletes, lassú forgású csigás préseket használunk.

ajalat_1
bottom of page